Ide jön a kép rövid szöveges alternatívája

Trópusi Ébredés 🏖️ Amaretto 🍸☕️

Trópusi Ébredés – Amaretto

Kitűnő Ajánlat

Indítsd a reggeledet egy csipetnyi luxussal! A Trópusi Ébredés Amaretto ízű kávé mesterien ötvözi a prémium kávészemek gazdag aromáját az amaretto bársonyos, mandulás-édes ízvilágával. Egy csésze elegancia minden napra!:)

blend-caffe-karacsonyi-szett

Trópusi Ébredés Amaretto

2 500 Ft10 100 Ft

Arabica

Brazil Santos (BRA) Minas Gerais | Arabica/Különféle: A jó Brazil Santos könnyű és közepes testű, alacsony savtartalmú, édes és diós ízjegyekkel jellemezhető, amelynek nagyon kellemes aromája van. Természetes eljárással dolgozzák fel. 600-1200 méter tengerszint feletti magasságban termesztik.

Colombia Excelso (COL) Antioquia | Arabica/Különféle: Kiegyensúlyozott Arabica változat, amelyet frissítő gyümölcsösség, közepes savasság és közepes test, illetve telt illatok, csokoládés, citrusos ízjegyek jellemeznek. Mosott eljárással dolgozzák fel. 1200-2000 méter tengerszint feletti magasságban termesztik.

Congo Kivu (CGO) Lake Kivu region | Arabica/Bourbon: Kellemes enyhén fűszeres aromával, gyümölcsös, kakaós, fűszeres ízjegyekkel, valamint teljes testű textúrával és ragyogó savassággal jellemezhető. 1400-2000 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott vagy természetes eljárással dolgozzák fel.

Papua New Guinea – Sigri AA (PNG) Wahgi Valley, Western Highlands | Arabica/Bourbon, Typica: Visszaköszönnek a földes, gyümölcsös, dohányra emlékeztető ízjegyek, kevésbé savas, könnyebb testű jelleggel. 1500 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott eljárással dolgozzák fel.

Pörkölés: Sötétbarna (French)

Robusta

Uganda Robusta (UGA) Kibale forest| Robusta: Kellemesen savas, komplex ízvilág jellemzi. 1100-1500 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott eljárással dolgozzák fel.

India Kaapi Royale (IND) Chikkamagaluru| Robusta: Kevésbé savas, letisztult karakter, teljes test, fűszeres, csokoládés ízjegyek jellemzik. 700-1200 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott eljárással dolgozzák fel.

Pörkölés: Sötétbarna (French)

Amaretto

Amaretto egy édes, mandulás ízű likőr, amelyet eredetileg Olaszországban készítettek. Bár a neve „kis keserűt” jelent (az „amaro” szóból), az amaretto általában édes, kiegyensúlyozott ízvilágú ital, amelyben gyakran a keserűmandula vagy a sárgabarackmag aromái dominálnak.

Az amaretto készítése során:

  • Mandula vagy sárgabarackmag adja a jellegzetes ízt.
  • Cukrot és más természetes aromákat adnak hozzá, hogy gazdagítsák az ízélményt.
  • Az alkohol tartalma általában 20-28% között mozog.

Ez a likőr népszerű:

  • Koktélokban, például az Amaretto Sour nevű italban.
  • Desszertekben, például tiramisuban vagy süteményekhez adva.
  • Kávéval kombinálva, hogy különleges, mandulás ízvilágot teremtsen.

Az amaretto világszerte kedvelt ital, különösen azok körében, akik szeretik a mandulás ízű ételeket és italokat.

Amaretto ízesítésű kávénk E-szám mentes (alkoholmentes) aromával készül, amelyet gondosan, a pörkölést követően adagolunk a kávéhoz. Ez az eljárás nemcsak kiemeli a kávé természetes illat- és ízjegyeit, hanem az amaretto bársonyos, mandulás-édes aromájával igazán különlegessé varázsolja a kávézás élményét.

Fontos

A leadott rendeléseket 24 órán belül feldolgozzuk!
Minőségi kézműves kávéinkat (a frissesség megőrzése érdekében) 7 naponta pörköljük, így a leadott rendeléseket 5 – 6 munkanapon belül tudjuk teljesíteni!
Az árak (bruttó) árak, melyek ÁFA alanyi mentesek!

Hasznos

Tárolás:

Kávéinkat simítózáras, egyirányú szeleppel ellátott, aromazáró zacskókban szállítjuk. A frissesség megőrzését fokozhatjuk, ha kizárólag szemes kávét vásárolunk, melyet óvunk a fénytől, hőtől, nedvességtől és a kellemetlen szagoktól, valamint a zacskót aromazáró műanyag dobozban tároljuk.

Őrlés:

Sokféle kávékészítési technológia létezik, de annyi bizonyos, hogy a jó minőségű, frissen pörkölt szemes kávéhoz, megfelelő őrlőt és őrlési fokozatot válasszunk, illetve annyi szemes kávét őröljünk le, amennyit elfogyasztunk.

Víz:

Általában a csapvízben jelen van klór, ásványok, sók és fémek elegye, így hatással van a kávénk ízére. Ha megfelelő palackozott vizet használunk, akkor jobbá tehetjük az otthoni kávézás élményét.

A Kezdőlapon újra megtalálod a Trópusi Ébredés – Amaretto ízű kávét.

Blend Caffe logó
Adatvédelmi áttekintés

Honlapunk sütiket (cookie-kat) használ ahhoz, hogy a weboldalak megfelelően működjenek, továbbá az oldalakat felkereső látogatók számára a legjobb felhasználói élményt lehessen biztosítani. A sütik használatával megjegyezzük a belépési adatokat, biztonságos belépést biztosítunk, statisztikai adatokat gyűjtünk, illetve az oldalak optimális működéséhez és az érdeklődési körnek megfelelően kezeljük a honlapot.

A felhasználó a bal oldali/felső rész fülein keresztül a süti beállításokat részletesen be tudja állítani.

Bővebb információ a(z) Adatvédelmi oldalunkon.