Ide jön a kép rövid szöveges alternatívája
Akció!

Siess, nehogy lemaradj:)

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Szuper ajánlat:)

Egy lépés választ el attól, hogy kiválaszd a tökéletes húsvéti ajándékot, amelynek minden kávérajongó örülni fog:)

Ajánlat feltételei

Válassz egy zacskó 250g-os kiszerelésű kávét + adj hozzá egy 125 grammos kiszerelésű Trópusi Drazsét, és minden kávérajongó szeretni fog:)

Ez egy Szuper ajánlat, kár lenne kihagyni:)

15% Kedvezmény:)

Ha ízlett a Blend Caffe, akkor megtámogatjuk a következő vásárlásod egy 15%-os kedvezményes kuponnal:)

Kupon használat

A Kosár oldalon írd be a Kuponkód mezőbe azt a kuponkódot, amelyet e-mailben küldünk ki részedre.

Ha a Kosár oldalon nem írtad be a kuponkódot, akkor lehetőséged van megadni a Pénztár oldalon is (Van kuponod? lenyíló menüben).

Webshopunkban (https://www.blendcaffe.hu) a 15%-os kedvezményre feljogosító kupont, bármilyen termékünk megvásárlása esetén egy alkalommal felhasználhatod.

Húsvéti Meglepetés Akció

3 985 Ft4 540 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Arabica

Brazil Santos (BRA) Minas Gerais | Arabica/Különféle: A jó Brazil Santos könnyű és közepes testű, alacsony savtartalmú, édes és diós ízjegyekkel jellemezhető, amelynek nagyon kellemes aromája van. Természetes eljárással dolgozzák fel. 600-1200 méter tengerszint feletti magasságban termesztik.

Colombia Excelso (COL) Antioquia | Arabica/Különféle: Kiegyensúlyozott Arabica változat, amelyet frissítő gyümölcsösség, közepes savasság és közepes test, illetve telt illatok, csokoládés, citrusos ízjegyek jellemeznek. Mosott eljárással dolgozzák fel. 1200-2000 méter tengerszint feletti magasságban termesztik.

Ethiopia Yirgacheffe (ETH) Yirgacheffe | Arabica/Heirloom: A világ egyik legjobb minőségű Arabica kávéi, amelyek aromás, herbális, virágos és citrusos ízjegyeket hordoznak, közepes testtel, intenzív jelleggel. 1700-2200 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott eljárással dolgozzák fel.

Mexico Altura (MEX) Mexico, Huatusco, Veracruz | Arabica/Caturra, Bourbon: Pompás Arabica változat, amely közepes testtel, delikát savassággal, vajas textúrával, étcsokoládés, mogyorós, mézes ízvilággal jellemezhető. Mosott eljárással dolgozzák fel. 1200-1600 méter tengerszint feletti magasságban termesztik.

Guatemala Antigua (GUA) Guatemala, Antigua | Arabica/Caturra, Bourbon: Kiegyensúlyozott Arabica változat, amelynek csokoládés, mogyorós, karamellás, fűszeres aromája van, továbbá ropogósan savas, testes textúrával jellemezhető. Mosott eljárással dolgozzák fel. 1500-1800 méter tengerszint feletti magasságban termesztik.

Congo Kivu (CGO) Lake Kivu region | Arabica/Bourbon: Kellemes enyhén fűszeres aromával, gyümölcsös, kakaós, fűszeres ízjegyekkel, valamint teljes testű textúrával és ragyogó savassággal jellemezhető. 1400-2000 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott vagy természetes eljárással dolgozzák fel.

Papua New Guinea – Sigri AA (PNG) Wahgi Valley, Western Highlands | Arabica/Bourbon, Typica: Visszaköszönnek a földes, gyümölcsös, dohányra emlékeztető ízjegyek, kevésbé savas, könnyebb testű jelleggel. 1500 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott eljárással dolgozzák fel.

Pörkölés: Sötétbarna (French), Középbarna (City+)

Robusta

Uganda Robusta (UGA) Kibale forest| Robusta: Kellemesen savas, komplex ízvilág jellemzi. 1100-1500 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott eljárással dolgozzák fel.

India Kaapi Royale (IND) Chikkamagaluru| Robusta: Kevésbé savas, letisztult karakter, teljes test, fűszeres, csokoládés ízjegyek jellemzik. 700-1200 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott eljárással dolgozzák fel.

Pörkölés: Sötétbarna (French)

Hasznos

Tárolás:

Kávéinkat simítózáras, egyirányú szeleppel ellátott, aromazáró zacskókban szállítjuk. A frissesség megőrzését fokozhatjuk, ha kizárólag szemes kávét vásárolunk, melyet óvunk a fénytől, hőtől, nedvességtől és a kellemetlen szagoktól, valamint a zacskót aromazáró műanyag dobozban tároljuk.

Őrlés:

Sokféle kávékészítési technológia létezik, de annyi bizonyos, hogy a jó minőségű, frissen pörkölt szemes kávéhoz, megfelelő őrlőt és őrlési fokozatot válasszunk, illetve annyi szemes kávét őröljünk le, amennyit elfogyasztunk.

Víz:

Általában a csapvízben jelen van klór, ásványok, sók és fémek elegye, így hatással van a kávénk ízére. Ha megfelelő palackozott vizet használunk, akkor jobbá tehetjük az otthoni kávézás élményét.