Szuper ajánlat:)
Egy lépés választ el attól, hogy kiválaszd a tökéletes húsvéti ajándékot, amelynek minden kávérajongó örülni fog:)
Ajánlat feltételei
Válassz egy zacskó 250g-os kiszerelésű kávét + adj hozzá egy 125 grammos kiszerelésű Trópusi Drazsét, és minden kávérajongó szeretni fog:)
Ez egy Szuper ajánlat, kár lenne kihagyni:)
15% Kedvezmény:)
Ha ízlett a Blend Caffe, akkor megtámogatjuk a következő vásárlásod egy 15%-os kedvezményes kuponnal:)
Kupon használat
A Kosár oldalon írd be a Kuponkód mezőbe azt a kuponkódot, amelyet e-mailben küldünk ki részedre.
Ha a Kosár oldalon nem írtad be a kuponkódot, akkor lehetőséged van megadni a Pénztár oldalon is (Van kuponod? lenyíló menüben).
Webshopunkban (https://www.blendcaffe.hu) a 15%-os kedvezményre feljogosító kupont, bármilyen termékünk megvásárlása esetén egy alkalommal felhasználhatod.
Húsvéti Meglepetés Akció
3 985 Ft – 4 540 Ft
Arabica
Brazil Santos (BRA) Minas Gerais | Arabica/Különféle: A jó Brazil Santos könnyű és közepes testű, alacsony savtartalmú, édes és diós ízjegyekkel jellemezhető, amelynek nagyon kellemes aromája van. Természetes eljárással dolgozzák fel. 600-1200 méter tengerszint feletti magasságban termesztik.
Colombia Excelso (COL) Antioquia | Arabica/Különféle: Kiegyensúlyozott Arabica változat, amelyet frissítő gyümölcsösség, közepes savasság és közepes test, illetve telt illatok, csokoládés, citrusos ízjegyek jellemeznek. Mosott eljárással dolgozzák fel. 1200-2000 méter tengerszint feletti magasságban termesztik.
Ethiopia Yirgacheffe (ETH) Yirgacheffe | Arabica/Heirloom: A világ egyik legjobb minőségű Arabica kávéi, amelyek aromás, herbális, virágos és citrusos ízjegyeket hordoznak, közepes testtel, intenzív jelleggel. 1700-2200 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott eljárással dolgozzák fel.
Mexico Altura (MEX) Mexico, Huatusco, Veracruz | Arabica/Caturra, Bourbon: Pompás Arabica változat, amely közepes testtel, delikát savassággal, vajas textúrával, étcsokoládés, mogyorós, mézes ízvilággal jellemezhető. Mosott eljárással dolgozzák fel. 1200-1600 méter tengerszint feletti magasságban termesztik.
Guatemala Antigua (GUA) Guatemala, Antigua | Arabica/Caturra, Bourbon: Kiegyensúlyozott Arabica változat, amelynek csokoládés, mogyorós, karamellás, fűszeres aromája van, továbbá ropogósan savas, testes textúrával jellemezhető. Mosott eljárással dolgozzák fel. 1500-1800 méter tengerszint feletti magasságban termesztik.
Congo Kivu (CGO) Lake Kivu region | Arabica/Bourbon: Kellemes enyhén fűszeres aromával, gyümölcsös, kakaós, fűszeres ízjegyekkel, valamint teljes testű textúrával és ragyogó savassággal jellemezhető. 1400-2000 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott vagy természetes eljárással dolgozzák fel.
Papua New Guinea – Sigri AA (PNG) Wahgi Valley, Western Highlands | Arabica/Bourbon, Typica: Visszaköszönnek a földes, gyümölcsös, dohányra emlékeztető ízjegyek, kevésbé savas, könnyebb testű jelleggel. 1500 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott eljárással dolgozzák fel.
Pörkölés: Sötétbarna (French), Középbarna (City+)
Robusta
Uganda Robusta (UGA) Kibale forest| Robusta: Kellemesen savas, komplex ízvilág jellemzi. 1100-1500 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott eljárással dolgozzák fel.
India Kaapi Royale (IND) Chikkamagaluru| Robusta: Kevésbé savas, letisztult karakter, teljes test, fűszeres, csokoládés ízjegyek jellemzik. 700-1200 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Mosott eljárással dolgozzák fel.
Pörkölés: Sötétbarna (French)
Hasznos
Tárolás:
Kávéinkat simítózáras, egyirányú szeleppel ellátott, aromazáró zacskókban szállítjuk. A frissesség megőrzését fokozhatjuk, ha kizárólag szemes kávét vásárolunk, melyet óvunk a fénytől, hőtől, nedvességtől és a kellemetlen szagoktól, valamint a zacskót aromazáró műanyag dobozban tároljuk.
Őrlés:
Sokféle kávékészítési technológia létezik, de annyi bizonyos, hogy a jó minőségű, frissen pörkölt szemes kávéhoz, megfelelő őrlőt és őrlési fokozatot válasszunk, illetve annyi szemes kávét őröljünk le, amennyit elfogyasztunk.
Víz:
Általában a csapvízben jelen van klór, ásványok, sók és fémek elegye, így hatással van a kávénk ízére. Ha megfelelő palackozott vizet használunk, akkor jobbá tehetjük az otthoni kávézás élményét.